A change

2015-03-12 / 22:32:05
Vet ni vad? Jag bestämde mig för att jag vill testa något nytt. Känns mest som det är jag själv som bloggar här, så jag har funderat lite och nu skaffat mig en egen blogg. Jag tänkte att jag testar hur det känns, vem vet, jag kanske kommer tillbaka hit - men nu vill jag pröva detta! Skulle bli jätteglad om ni ville kika in på nya bloggen där jag fortsätter att blogga precis som vanligt! Ni hittar bloggen HÄR.
Kram! /M.

Don't let go

2015-03-11 / 18:39:00
I wanna be the girl you fall for when everybody else is falling for you

Bloggar numera på mollyrebecca.blogg.se! /M

Lately

2015-03-10 / 11:46:00
Från @mollywaern på weheartit. Vaknade upp bredvid en favorit i går morse, och trots extrem trötthet tog jag mig igenom dagen. En solig och annars väldigt bra dag! Fikade efter skolan med min lilla mor, och jobbade några timmar efter det. Idag har vi resurseftermiddag, vilket för mig betyder utvecklingssamtal. Jag kommer hursomhelst hem tidigare än vanligt så det är skönt! Ska försöka få lite plugg klart idag var tanken, sedan ikväll är det stallet. Puss fina ♥

Shoppingweekend

2015-03-07 / 23:10:06
Hej kompisar, jag befinner mig just nu i Danmark! Efter lite shopping på Emporia i Malmö bilade vi ner till stugan här i Danmark där jag sitter just nu. Idag har vi gått runt på Ströget och shoppat lite till, och ätit godaste carbonaran på länge, min kärlek till pasta alltså? Bland det bästa man kan äta. 
Har nu sett mello och bara myser runt här, i morgon beger vi oss hemåt igen och det känns väldigt tråkigt faktiskt.. inte alls sugen på vardag igen. Hoppas ni haft en fin helg, puss ♥

Take a chance

2015-03-05 / 22:15:46
Fastnar man inte på bild seriös får det helt enkelt bli den oseriösa stilen.. Mis amigos, jag är numera ledig över helgen och imorgon sticker vi till Danmark för en mysig helg med maassa shopping, inte mig emot! Dock hänger plugget i så ledig är väl att ta i, men jag ska inte låta det göra min helg sämre. Hoppas ni haft en bra dag annars, det har jag haft! Solen och vårvädret gör en sådär sprallig och glad, precis som det ska vara. Hoppas att vi får fint väder i Köpenhamn över helgen också, plusgrader är alltid mer än välkommet. Puss fina!

Februari-boxen

2015-03-04 / 22:33:00
Förra veckan fick jag hem februari-boxen av Glossy, vilket blev en Valentine's box! Dock vart jag ganska missnöjd med innehållet, fick med några prover av anti-rynk kräm (behövde jag tydligen?), och tandtråd. Inte precis det roligaste jag vart med om i en skönhetsbox. Men jag fick iallafall en liten bodybutter, en ögonskugga plus en rouge också som vart lite roligare till skillnad från de andra konstiga, haha.. Hoppas helt enkelt på en bättre box nästa gång! 
Imorgon är det "fredag" för mig, för på fredag är jag ledig! Då rullar bilen mot Danmark över helgen, och de ska bli hur mysigt som helst. Puss!

Odd molly spring

2015-03-02 / 22:47:56
Odd molly har ju äntligen fått in massa fina vårnyheter, och jag är helt kär i alla topparna här ovan! Frågan är bara vilket av det som ska införskaffas, svårt val.. hm. 
Ja, annars? Det är ny vecka och vardagen är som den brukar vara. Jag fick ett bra start på veckan med en härlig sovmorgon följt av en bra dag, trots det faktum att det faktiskt är måndag. Har sovmorgon imorgon igen så jag klagar inte just nu. Kram kram ♥