Årsresumé #2

2015-01-12 / 13:08:00
Firade in våren med ett träningspass ute i vårvädret tillsammans med syster. En (väldigt) nervös Molly trillade in på arbetsintervjun och fick några veckor senare klart för mig att jag fått mitt första jobb! Nedräkningen till One direction började, och påsken firades tillsammans med Jennifer och hennes familj. Jag traskade runt i 18 grader och solade på balkongen och fångade den fina våren på bild i form av alla rosa körsbärsblommor. Såg även Divergent på bio och vart helt besatt, haha!
 
Min månad kom och jag blev plötsligt 17 år! Åkte ut på sjön och fiskade i värmen och bara njöt av försommaren så mycket jag kunde. Hade en grillkväll med klasskompisar i Skillingaryd och myskvällar med J. 
 
Sommarlovet kom till slut, och två dagar efter avslutningen rullade bilen mot Stockholm. Att bo på en gungande båt över natten var kanske inte det bästa, men det var värt det för några härliga dagar med shopping och One directions underbara konsert! Testade på fotbollsgolf, firade midsommar med bästa sällskapet och hade mysigaste kvällen. Packade sedan väskan och drog till Bråvalla för några dagar i lera, åska och spöregn. Att tälta kanske inte är nåt jag gör om, men jag fick uppleva några grymma spelningar där Imagine dragons var favoriten. 
 namn:
kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar: