Årsresumé #1

2015-01-01 / 17:57:43
Mitt tolvslag firades in med Jennifer och våra familjer, ett mysigt nyår! Resterande januari passade jag på att gosa med Candys bebisar innan de åkte hem, och hade massa mysiga sleepovers med J. Jag och F försökte lära E att rida under en söndagkväll, fotade skräckbilder på Brahevinden och andades Stockholmsluft tillsammans med mina classmates.
 
Höll fast vid skräcktemat, och en kall dag sminkade vi J till spöke och stack ut i skogen för att fånga lite skräck på bild. Fick efterlängtat lov, hade filmkväll med E & F, och firade Alla ♥-dag forever alone med en chokladask. Bilen rullade mot Göteborg för en mysig shoppingdag och en rejäl bunt med kassar fick följa med mig hem. Annars höll himlen en grå färg vecka ut och vecka in, och jag längtade mest efter vårtecken. Den sjugosjätte började de tillslut komma fram, och jag cyklade runt i endast min hoodtröja.
 
Vårkänslorna började flöda och gjorde sommartokiga Molly på bättre humör. Hade massa myskvällar framför Mello, fick dille på jordnötsbollar, fotade en fin solnedgång och sökte sommarjobb (efter många om och men). Fångade vårtecken på bild och satt på balkongen i bara linne och njöt av vårsolen. 
 
Del 2 kommer inom kort. /M. 

 

B E A T R I C E J O H A N S S O N
2015-01-02 // 12:08:05

Så många otroligt fina bilder!:)

sv: Tack så mycket:) Kramisar♥
namn:
kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar: