Thursdaylist

2014-10-02 / 20:41:10
Hur svarar du i telefon? Haha lite olika tror jag, typ "hej/hallå/helluu" till familj och vänner, annars "hej det är Molly".
 

Vad får dig att må bra? Vara runt människor som gör mig glad, att träna, att rida och vara runt hästar, fint väder. ♥

 

Bästa sättet att träna på? Förutom ridning så är det löpning, det är verkligen frihet för mig! Annars saknar jag väl fotbollsmatcherna lite, det kan vara kul (i lagom dos dock, jag tröttnar nog lite emellanåt.) Sen styrka eller nåt roligt pass på gymmet är väl en favorit det också!

 

Något som gör dig ledsen? Kompisar som aldrig kan höra av sig.. Man tappar lusten när det känns som man är den enda som försöker hålla kontakten, lite tråkigt.

 

Vad längtar du efter just nu? Det är ju just det där att nu är det en sån period då det inte finns så mycket att längta efter, allt är så långt bort. Men jag längtar massor till Falkenberg iallafall, och även julen!! (lite tidigt att längta efter kanske, haha)

 

En bekännelse om dig? Jag känner mig ofta otillräcklig, att jag inte är tillräckligt bra på olika sätt, vilket är väldigt jobbigt.

 

3 favoritlåtar just nu? Oj, har massor just nu! Men Steal my girl - One direction, Endless - Zara Larsson, och Shake it off - Taylor Swift (skräll, jag som aldrig någonsin brukar lyssna på henne, haha).

 

/M.

Emma Grann Fotografi
2014-10-02 // 23:28:24

Gud vilken fin bild :)
namn:
kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar: