7 RANDOM

2014-08-17 / 20:23:00
Vart i världen skulle du vilja åka nu?
USA skulle inte vara fel, det är ju drömmen. Eller London, och shoppa massaa, ni anar inte hur shoppingsugen jag blivit det sista, inte så bra alls!
 
Favoritaffären? 
Måste säga Gina tricot, handlar där i princip alltid! Annars Bikbok, Pull&Bear osv.
 
Vad sover du i? 
Stora mysiga t-shirts (favoriten lätt!). Annars pyjamaslinnen!
 
Aldrig mer lyssna på musik eller aldrig mer se på tv?
Lätt val då jag sällan kollar på tv! Ser en del serier och sånt men det har man ju datan till. Musik däremot är mitt liv typ, har musik vart jag än går och är det helt knäpptyst i huset får jag panik. Så ja, aldrig mer tv isåfall! 
 
Bakom eller framför kameran?
Bakom, absolut! Haha jag blir verkligen inte bra på bild när någon annan fotar, väääldigt sällan, i alla andra lägen mår jag bara dåligt över att se bilderna sedan. Men att fota själv, det är typ det bästa som finns. 
 
Kändiscrush?
Tycker man får nya hela tiden, haha. Men Taylor Lautner har ju vart typ största crushen i alla år. Zac Efron har ju blivit äckligt snygg med, sjukt! Sen är ju Orlando Bloom, Ian Somerhalder, Paul Wesley inte precis fula heller.. Ska man säga några tjejer så är det ju Julianne Hough, Jessica Alba, Nina Dobrev osv osv, listan kan göras lång. Skulle ju inte tacka nej att se ut så om man säger så! :) 
 
Senaste filmen du grät till? 
Såg Flicka 1 och tårarna bara rann verkligeeen, tillochmed mamma som fastnade framför den kunde inte sluta lipa (och hon gillar inte ens hästar), haha. Åh, älskar filmen.
 
/M.
Celine
2014-08-18 // 14:40:39

Älskar sånt här!

Theresia
2014-08-20 // 17:06:29

Sånna här inlägg uppskattas, jättekul! :D
namn:
kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar: