En liten lista

2013-08-18 / 19:13:00

Älskar att läsa sånna här listor (om dom är roliga), och fastnade för denna. Så tänkte publicera den här, skriv en ni också!

 

10 saker du vill göra innan du dör: Åka till USA, köpa en egen häst, bo i finaste huset (gärna på hästgård!), simma med delfiner, ha bästa pojkvännen, skaffa egen familj, ha drömjobbet, vara skådis i en film, få ett bra självförtroende, och träffa Taylor Lautner!

 
9 saker om dig själv: Jag tar väldigt lätt åt mig av negativa saker folk säger om mig, och har svårt att ta åt mig av komplimanger. Älskar sånt som har med design/bild att göra. Choklad är min egen personliga drog. Det finns få personer jag vågar lita på fullt ut och som jag kan vara mig själv till 100% med. Jag gillar inte coca cola. Skinnjackor måste vara ett av de bästa plaggen som finns och jag äger nog lite för många, haha. Jag är sjukt nervös för gymnasiet. Jag har väldigt svårt att säga nej för jag hatar att känna mig oschysst.
 

8 sätt att vinna ditt hjärta på: Visa att jag är den enda du är intresserad av, ge mig komplimanger, bete dig inte som ett rövhål framför dina kompisar, och våga säga vad du tycker. Var omtänksam och visa att man kan lita på dig. Var allmänt härlig och schysst. Ha gó humor och få mig att skratta, och var dig själv!

 

7 saker du ofta grubblar på: Kärlek, livet, hur man ska bete sig, hur folk tänker, vad av alla miljoner fina grejer man ska köpa, hur gymnasiet kommer bli, den där killen.
 

6 kändisar du tycker är snygga: Taylor Lautner, Paul Wesley, Zac Efron, Anton Ewald, Cody Christian, Tyler Blackburn.

 

5 saker du aldrig skulle vilja göra: Döda någon, förlora någon jag älskar, svika eller såra någon, ge upp hästarna och ridningen, lida till döds.
 
 
4 saker du köpt den senaste månaden: Victoria's secret prylar, halsband, toppar, godis!
 
3 sätt att få dig le/skratta: Säg/gör nåt snällt, berätta nåt kul eller pinsamt, sätt på nån kul film/video!
 

2 gamla favoritlåtar: Gammal och gammal men Don't you worry child - Swedish house mafia, och I want it that way - Backstreet boys.

 

1 sak folk inte visste om dig: Jag sätter väldigt höga krav på mig hela tiden och trycker ner mig själv när jag misslyckas eller inte gör nåt så bra som jag tyckt att jag borde.

 

/M.
❤ w i l m a ❤
2013-08-18 // 23:02:43

- tusen tack ❤
Åh älskar också att läsa såna här listor!!

FlizanLizan
2013-08-19 // 15:13:47

Fin bild :)

Jossan
2013-08-20 // 16:16:48

Tycker översta bilden är så himla fin, och toksnygg häst ju!:)

Linn
2013-08-23 // 13:22:13

åååh, Cody Christian! :O Snyggaste ever
namn:
kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar: