Bloggtips! #2

2012-09-25 / 17:20:22
 
- Dressyrmupparna.se -

Dressyrmupparna lär väl de flesta hästtjejer känna till, right? Här klickar iallafall jag in flera gånger varje dag! En jättebra blogg enligt mig som innehåller det mesta från hästlivet - sporten, utrustning, vardagen, tips och sen får man se tjejernas utveckling med deras hästar, två förövrigt jättefina hästar! :) Väldigt läsvärd blogg.
 
 
- Idaphotography.blogg.se -

Sen min finfina vän Ida! Ida bloggar som namnet säger om fotografering och hon är jätteduktig på att fota! Hennes blogg handlar också om hennes vardag, om hennes lillasyster Ella som har en ovanlig sjukdom som heter Sotos syndrom, och mycket mer! Kika in vettja! :)
 
 
- Darios.se -
 
För er som inte visste det så har Tyra Sjöstedt även en hästblogg! Började läsa denna bloggen ganska nyligen och läser den mer och mer ofta. Man får se mycket av Tyras vardag med hennes tre hästar - Dario, Joe och Landfried, se deras utveckling genom träning och tävling, och man får mycket tips och inspiration! :) Läsvärd - yes of course!
 
 
- Ungdressyr.blogg.se -
 

Jessica driver denna härliga hästblogg! Bloggen handlar om hästlivet, och även fotografering. Jessicas ponny Jasmine är en jättefin 14-årig welshponny, de satsar på dressyren och det ser alltid så himla fint ut på deras ridpass! Iallafall jag får massa inspiration från bloggen, tycker de passar så bra ihop, jätteduktiga! :)
 
 
- Mybigdream.blo.gg -
 

Sist men inte minst min góa kompis Jennifer!
Jennifer är fotbollsnörd av högsta grad och hon är den grymmaste fotbollstjejen jag känner, nyligen kom hon även med i Smålandslaget! Hennes blogg handlar om hennes vardag, och resa i fotbollsvärlden, träning och matcher! Klicka in vettja, vet att hon blir glad (y)
 
 
 
 namn:
kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar: