Little rose.

2012-03-28 / 19:54:08
Hej på er! ♥ Är helt stendöd idag, så det blir inte många ord från mig. Hade världens svettigaste styrka/konditions pass på gympan = träningsvärk. Sen fick jag för mig att jag skulle ut och gå en sväng, var ju skönt ute så jag gick ut en sväng i spåret. Nu värker benen så det ska bli skönt att få lägga sig och sova! :) Förresten, måste bara säga att ridlektionen igår gick väldigt bra, red söta lilla bebis Morgan & han var så duktig! ♥
Är verkligen trött på skolan nu, 2 dagar kvar och sen lite frihet, längtar sjukt mycket nu! Hoppas ni mår bra, kramis!
Har tänkt länge på om jag ska publicera detta eller inte. Men nu gör jag det. Ni kanske förstår en del.. kanske inte bara jag som är sån?
Jag är en sån där person som tänker mycket. För mycket. Ibland kommer jag tillochmed på mig själv och tänker ''hallå, finns det inget stopp?!''. Det hade varit så mycket bättre och lättare om man kunde välja att bara stänga av grubblet i huvudet när man behövde. Det stoppar, iallafall mig, från att göra saker som jag vill göra. Tillochmed från att vara mig själv. Jag oroar mig för saker som jag egentligen inte behöver vara ett skit nervös för egentligen. För tänk om man inte behövde tänka, utan bara göra det man kände för. Då skulle man ju våga så mycket mer?
Att bara försöka ''sluta tänka'' är inte alltid så himla enkelt. För mig finns det där i princip hela tiden, och det gör allting mycket jobbigare. Tänk att bara kunna vara - och slippa grubbla på all skit hela tiden. Det skulle jag behöva. Då skulle jag må så mycket bättre. Jag skulle bara kunna vara, och det är så jag vill att det ska vara. Jag skulle kunna vara den jag vill vara hela tiden utan att behöva bry mig så mycket. Jag kämpar emot så många tankar varje dag. Det blir bättre, sen går det nedåt, men jag hoppas att en dag ska jag kunna vara som jag vill vara - mig själv. <3namn:
kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar: